Lugnet infinner sig


Maja han titta lite på ljusen innan det var dags för tandborstning och sagoläsning.

Nu gottar sig en sådan här i ugnen. T beställde kräftor till middag – inte min kopp te, så jag lagar en fastmåltid för en  😉

Maja är nattad och jag nuter av tända ljus (största fördelen med hösten enligt mig) och ett glas iskall trocadero – jepp, jag testar mig igenom läskhyllans sortiment. Just trocadero är förknippad med så många minnen. Jag drack den när jag gick i värkar den 4 oktober, en strålande vacker höstdag när vår dotter bestämde sig för att komma till oss. 

2 tankar på “Lugnet infinner sig”

  1. det var verkligen en underbart fin höstdag. minns att solen sken in när jag låg med Livia vid bröstet på förlossningen. galet att det redan gått snart tre år. om exakt en månad blir våra tjejer tre!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.