Ett stadigt förhållande

Blommor till min älskling. Är det helfel med mörkrosa? De gula kändes inte så spännande.

Idag är jag mycket piggare, även om jag bestämt tror att lilla bebben skäl all min energi så jag mest är trött hela tiden. Men halsen gör inte alls lika ont. Idag firar jag och t 6,5 år tillsammans. Det har varit några underbara år som gått i rasande tempo. Lägligt nog sover lillan hos farmor eftersom dagis är stängt imorgon och farmor röck ut som en räddande ängel. Så vi satsar på datenight. Jag har köpt blommor och en liten present. Gjort vit choklasmousse till efterätt och lasangen står redo att stoppas in i ugnen. Snart ska jag tända alla ljus och klicka i skagenröra i crustaderna – sedan är jag redo för mysskväll med min pojkvän.

7 tankar på “Ett stadigt förhållande”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.