Sjukling o vecka 16

Igår gick vi in i v 16 – wihooo! Om tre veckor är det dags för ultraljud. Det är märkligt, vissa stunder känner jag mig jättegravid och andra dagar tror jag att jag har inbillat mig alltihop. De här veckorna brukar kallas spökveckorna just för att de tidiga graviditetesymtomen har lagt sig (illmåendet är 95% borta, tröttheten ska tydligen försvinna -något som inte gäller mig) men magen är inte tillräckligt stor för att vara en tydlig bebismage och inga sparkar känns och det är läkigt att tänka att det är så långt kvar till ul o bm-besök. Man känner sig varken gravid eller ickegravid. Märkligt det där.

Idag tycker jag mest synd om mig själv med halsont o allt, så jag har mest legat under duntäcket. Har dock tröstat mig lite med nätsurfing. Med Maja köpte jag symboliskt en pyamas och filt i v 13, sedan väntade vi och beställde vagnen när vi varit på ul – sedan kom babyshoppingen igång på allvar. Den gången visste vi att det var en tjej. Den här gången är vi inte alls säkra på att vi vill veta. Har börjat spana lite på babykläder, om det blir en tjej har vi ju mycket men med en pojke behövs en del inköp (nästan alla Majas kläder är rosa). Oavsett vill jag ha lite nytt till bebisen, inte bara ärvt. I oktober drar jag och Anna till London, då har jag siktat in mig på Baby gap och Mamas & papas (de ska ha gudomliga filtar). Jag tänker att vitt, rött och marinblått borde funka på båda könen, eller hur? En kille kan ju matcha rött med marint och grönt medan tjejens kombination marin/rosa är fin.
Gap har en del fint som jag ska kika efter:
Dessa söta björntofflor hade vi till Maja, sååå fina!
Sött sett som passar alla
Så fin cardy som jag verkligen hoppas finns i London.
Bebben kommer ju i mitten av februari och om det blir liknande vinter som iår gäller det att klä sig varmt. Majas vinterplagg är tyvärr i fel stl så det blir till att hitta något nytt. Den här björnen var ganska gullig.

På hemmaplan finns ju polarn…
Myskläder i sin allra bästa form. Myspys för alla mysiga mornar vi ska ha innan Maja ska iväg till dagis vid 9.
Favvobodyn som vi har en vit med röda ränder i stl 56 från Majas tid.

6 tankar på “Sjukling o vecka 16”

 1. Hoppas du blir frisk snart, alltid lite jobbigare att vara sjuk när man är gravid.. Jag var helt säker på att lillebror också var en pojke i magen och så var det, vi tänkte göra ett köns UL men gjorde det aldrig.. Edvin är också född en annan säsong än vad Alvin är så vi behövde också köpa en hel del nytt. Fina plagg du hittat, ska ni ha syskonvagn? Kram

 2. Sandra: vi kommer inte ha syskonvagn, Maja är 3,5 år när bebis kommer o vi bor granne med både dagis o busshållplats. Vi kanske köper en ståbräda. Vi har buggan till bebis o en brio race till Maja om det behövs på helger när vi är två vagnkörare.

 3. Men vad är det jag läser:) GRATTIS Stina…väntar du en bebbe, gud så roligt!!!
  Har undrat vem som stod näst på tur efter oss.

  Hoppas att allt är bra med er annars.

  Massa kramar

 4. Cissi: Hör och häpna, vagnen är faktiskt brun i basen och svart på toppen, sufletten är dock lite solblekt så jag hoppas att vi kan köpa en ny fin sen när bebis tittat ut. Åkpåsen är dock så rosa den kan bli, men den är ändå för tunn för en liten bebbe så det blir till att skaffa en ny.
  Jennifer: Åh tack vännen! Jag trodde faktiskt inte jag skulle bli tvåa, men så blev det.
  Lina: Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.