En till

Såhär glad är jag när jag har en till liten bebis i magen…

Nu kan jag äntligen berätta det roliga för er kära läsare. Maja ska bli storasyster! I februari (bf 20 än så länge) kommer en liten om allt går vägen (vilket jag hoppas och tror att det kommer att göra). Vi är så glada över att vår lilla familj växer. Jag är just nu i vecka 15 och illamåendet har äntligen gett med sig – hoppas jag. Hua, det var mycket värre denna gång, eller är det bara som jag inbillar mig? Magen växer lite fortare och nu känns allt sådär härligt som det kan vara när man bara bryr sig om sig och sin lilla bebis (o de andra i familjen förstås).

 

lilla magen nu på eftermiddagen (så svårt att få till en bra bild).

34 tankar på “En till”

 1. Grattis grattis!! Jag har följt din blogg sedan dagarna innan du fick Maja, så det blir kul att få följa dig igen i väntan på lillasyster/lillebror.

  Vad säger Maja om att bli storasyster då?

 2. Stort Grattis till er!
  Jag har en Edvin som är nästan precis lika gammal som er Maja och han ska bli storebror i januari!

  Känner också av illamåendet mycket mer än förra gången och mår mycket sämre överhuvudtaget men de känns ändå sååå underbart!
  Kram

 3. Hade mina aningar ;-). GRATTIS!! Så spännande å roligt.

  Hälsningar,
  emelie&hugo + lillan i magen

 4. Ååå så roligt, stort grattis! Jag har också en tjej som beräknas bli storasyster om en vecka. Vad kul det ska bli att följa er! Kram kram

 5. Ååh, grattis så roligt! Ska bli extra kul att följa eftersom jag själv har en liten i magen. Men det är så tidigt, så det är inte officiellt ännu 😉

 6. Grattis, så roligt! Jag tyckte magen såg lite rund ut på kortet från flygplatsen när ni skulle till Rhodos. Ska bli jättekul att följa!!!

  Många kramar o grattisönskningar till hela lilla familjen!!<3

 7. GRATTIS! Tyckte jag skymtade en liten mage på inlägget från sista juli, men man vet ju aldrig 😉 Superkul, jag som följt med sedan innan Maja kom! Kramar!

 8. Grattis grattis! Så skoj! Har följt dig en bra stund nu men inte kommenterat ännu! Men nu var jag tvungen! Hoppas du fortsätter blogga för det är trevligt att följa dig och din lilla familj! Lycka till med allt!

 9. Grattis här också! Tyckte också man kunde ana en liten mage på bilderna från sommaren. Visst ska det bli roligt med en liten till!
  /Sophia och Tova

 10. Oj vad kul. Grattis! Har följt din blogg sedan innan Maja föddes och har själv en dotter som är född -07, i december. Och vet du vad? Jag är också gravid igen med bf 25 februari. Kul att följa dig igen.
  För övrigt har jag också mått MYCKET mer illa den här gången, antingen har man glömt eller så är det värre andra gången!
  Lycka till!

 11. Vad roligt, GRATTIS! Jag kände det på mig och har gått in varje dag på sistone och tänkt att du skulle skrivit att du är gravid, knäppt! 🙂 Så mysigt för er, stort grattis till hela familjen!

 12. Oh vilken härlig nyhet! Väntar själv vårt första barn nu i november och är glad att äntligen vara på rätt sida av grav. De första tre-fyra månaderna var inte roliga. Kram

 13. Grtulerar! Hur känns det inför denna gången, med förlossning och allt? Vet att du hade lite samma tankar som jag nämligen, efter Rut, att det var rätt jobbigt och fick gärna dröja ett tag till nästa (vilket det nu har gjort) 🙂 Vad mysigt för er! Mycket minnen som kommer till liv kan jag tänka mig! Kram

 14. Åh vad roligt Stina! Stort grattis till hela familjen. För vår del har nedräkningen börjat – 2 månader kvar. Kram på er!

 15. Åh stort stort Grattis till Er! Så underbart! Har faktiskt klickat då och då in för att förhoppningsvis få se ett tillkännagivande 😉 Det var så kul att följas åt med Jolie & Maja, och nu få följa dig igen.

  Kramar!

 16. Hej! Jag brukar inte kommentera bloggar, men nu kan jag inte låta bli. Jag fällde nästan en tår när jag läste detta inlägg! Har också följt dig sen du var gravid med Maja och blev verkligen så glad för denna fina nyhet. Varma kramar!

 17. Så härligt och kul för er! Stort grattis!!
  Känns spännande att ha följt dig under graviditeten med Maja och nu få följa med på nästa äventyr också 🙂

  Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.