Baksöndag

Haha, förr om åren brukade det vara bakissöndag, numera baksöndag. Tiderna förändras när man får fast förhållande och barn, eller hur? Måste säga att jag inte saknar de där bakissöndagarna ett dugg. Att vakna upp med huvudvärk, illamående och vara seg en hel dag – vilket slöseri med helgen! Jag gillar att dricka vin, men det blir sällan att vi går ut och festar på klubbar. Kan inte ens komma ihåg sist jag var ute. Tråkig enligt vissa, men jag gillart. jag gillade knappt att gå ut även när jag gjorde varje helg. Jag och t hängde i samma kompisgäng och vi var ett gäng festglada studenter på den tiden. Men det var sju år sedan och nu ser mina söndagar som sagt något annorlunda ut. Bara det faktum att någon av oss oftast går upp den tiden vi brukade gå lägga oss säger väl allt?

Jag hade lovat Maja muffinsbak idag – och upptäcker att vi inte har ett endaste gram mjöl hemma. Löste problemet med en lat-mama-sak: Kakmixen. Så smidigt, i med torra mixxen, pyts i med vatten och visp visp med kitchenaiden sedan har du muffinssmet. In i ugnen i 12 minuter – klart. Jag tror att jag ska lyxa till dem lite extra med topping, philadelfiaost med smält vit choklad är en bra kombo, lite strössel på det sen. Mums!

Roligast är förstås att slicka skålen!

Sjuårsedansöndagen och dagens söndag ska iaf avslutas på samma sätt: Pizza. Ikväll blir det hemmagjord med kantareller, fetaost, rödlök och basilika – fantastisk kombination!

1 tanke på “Baksöndag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.