I rasande fart

Oj, oj, vilken urusel bloggerska jag har varit denna vecka. Den har gått i ett rasande tempo och jag har varit helt slut när jag kommit hem om kvällarna – ja, nio är min nya läggtid ;-). Nu är det dock helg och jag är på strålande humör. Vi är ute hos mina föräldrar där vi igår bjöds på middag av rang. Svenska kräftor (nej, det tycker inte jag om så jag åt avocado med räkor, mycket bättre). Till huvudrätt blev det grillade salcicca, färskpotatissallad och mozarella-tomat-basilika-sallad. Mums!

Och imorse fick jag hemmagjord latte från espressomaskinen. Så numera vill jag att vi ger oss denna i julklapp, för latte är mumsfilibaba.

I eftermiddag ska vi till stan och äta middag med farmor – Vapiano stå på schemat, det här blir en riktig mathelg (hehe, vi har planerat tacos till söndagsmiddag).


Maja hos mormor o morfar. Hon har på sig en klänning som min farmor har sytt, både jag och min syster har haft den som småtjejer och nu är det nästa generations tur.

2 tankar på “I rasande fart”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.