Frukostblogg

Osminkad och ofixad ännu.

Nu är vi tillbaka efter den bästa veckan i Grekland – ni ska få se bilder så fort jg har lokaliserat kameran.. Vi hade det så bra med härligt väder, toppenhumör och fint hotell. Igår drog jobbsäsongen igång för mig. Det kändes både kul och trist. Kände att en vecka tillsammans hela familjen var tok för lite – ska försöka få till det bättre nästa år. Nu sitter jag och ska äta lite frukost innan jag tar bussen in till jobbet. Jag dricker min ”frukostdrink” – dvs provivadryck med smak av gul kiwi och litchie (?). Bra start! Även om den med grapefrukt o något annat är godare.

Idag inviger jag en ny kofta från H&M, till det blir det klänning från Primark och strumpisar för första gången på mycket, mycket länge.

4 tankar på “Frukostblogg”

  1. Hoppas första veckan tillbaka har startat bra!

    Jag är också igång igen, efter en alldeles för kort ledighet med för lite sol.
    Så en resa till grekland vore inte fel känner jag…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.