Mysig eftermiddag

Idag har vi firat T med en familjemiddag på söder. Det blev så god thaimat! (Alltid en favorit). Efter maten hittade vi otroligt nog ett ledigt bord på en uteservering där vi drack lite öl/vin innan vi begav oss hemåt. Nu ska vi packa det sista, jag ringde nyss och bokade taxi till flygplatsen. Den kommer kl 04.45! Gulp… Men det brukar ju gå bra, hellre så än att flyga sent på kvällen/natten. Jag ska förbereda en handbagageväska till Maja med lite roliga saker som hon kan leka med. Det brukar vara uppskattat under resor. Hon har tjatat om Grekland hela veckan ”Jag vill åka till Grekland NU mamma!” och så har hon berättat att hon och pappa ska busa på planet. Själv hoppas jag kunna njuta av något trevligt magasin och kanske lite godis på flygresan?


En lite arg tjej med sin mamma. Hon har ett humör som heter duga kan jag lova, stark vilja och mycket energi. Jag i leggings från Indiska, klänning från H&M, linne från H&M, kofta från Primark, ”mamma”-halsband från Kalassmycken och sis thailandsshopade shades. Maja har tisha som morfar shoppat i Saudiarabien och mjukosdress från Puma idag.

Min vackra lillasyster!

Maja roade sig med att ”sminka” moster. Vääldigt kul, särskillt när det kom på näsan.

 

1 tanke på “Mysig eftermiddag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.