Packning pågår

Nu håller vi på att stoppa ner våra finaste sommarklänningar, svalaste linnen, färgladaste bikinis och baddräkter inför vår trip till Grekland. Tidigt, tidigt på söndag morgon åker vi (planet går 07:45 och incheckningen stänger 06:45 -gulp!). Ska bli så skönt att komma iväg. Särskillt nu när vi senaste veckan haft lite vanligt svenskt sommarväder med blåst, lite sol och regn. Var lite ”orolig” i början av semestern att vi skulle tröttna på värmen men nu har vi fått längta lite igen. Hit åker vi en vecka för familjesemester. Ska bli kul att åka med Ving, har bara testat Apollo och Fritidsresor innan och Vings slogan är ju ”bo bättre” – låter lovande!

Idag är det även kära Ts födelsedag så det ska vi förstås fira. Ska alldeles strax slå in presenterna och slänga in minikladdkakor i ugnen (på födelsedagsbarnets begäran förstås). Innan dess ska vi äta hemmagjorda hamburgare. Mums!

1 tanke på “Packning pågår”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.