Lata, sköna semesterdagar

Igår fick vi inte många knop gjorda. Vi åt gott, njöt av de få solstrålar som tittade fram och tog en liten tripp till Strömstad för att hitta gummistövlar till Maja. Hon har en liten plaskpool här på landet, den gillar hon. Särskillt att använda som källa till vatten för hennes vattenkanna. Den vattnar hon mycket och gärna med. Helst vill hon vattna på mig och frågar om jag behöver blöta ben, armar, mage, kund osv. Jag tackar nej och hon hittar en blomma att vattna istället. Och stengåängen, buskarna, trädäcket oc allt annat som ser lite ”visset” ut. Idag verkar det inte lika varmt, men solen ska titta fram -det har man lovat. Vi får se vad vi hittar på, i eftermiddag kommer farfar som varit på en minisemester. Vi har lovat honom räkor till middag, mums!

Lite vätskepaus mellan vattningarna.

Jobbigt med vatten i ögonen.

Vatten är kul!

Min fina sommartjej!

Publicerat i Maja:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.