Semesterlunk

Vi har tagit oss till västkusten för en veckas semester med min farmor och farfar. Mamma och pappa är också med. Vädret är inte alls lika medelhavsvarmt som i Stockholm, men det är bra för min gamla farmor som sitter i rullstol och inte orkar med värmen så bra. Vi fyller dagarna med små utflykter. Idag gick bilen till några fiskeläger (idylliskt låter det, men här är det värre kommers än på gran canaria – överpriser till tusen – men det har också sin charm). Det blev smarrig pizza till lunch och god glass till efterätt. En riktigt trevlig, om än ganska molnig dag här på ”Bästkusten”. VI passade på att stödja den lokala pensionärsföreningen och tog några lotter. Ingen vinst blev det, men Maja är förtjust i spänningen.

Spännande med lotter!

Idag har Maja t-shirt och jeans (bästa sorten, vi har haft dem i flera omgångar) från H&M och gympisar från Skopunkten. Jag har blus från Gina Tricot, jeans som jag lånat av mamma från Newhouse, skor från H&M och solisar från Åhléns.

Smestertjejer!

Nu vankas fisksoppa gjord på färsk fisk och färska skaldjur. Mums!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.