Balkongfrukost är fantastiskt!

När vi först flyttade hit var jag lite putt över att soltimmarna på vår balkong var mellan 05.00-08-30 på morgonen när det var högsommar – inge mer. Ok, jag är fortfarande inte helt förtjust i upplägget med morgonsol rakt in i sovrumet (sol i ögonen och VARMT) men en sak är toppen med vår balkong. Det är toppenmysigt att äta frukost där om mornarna och det är skönt med en sval(are) uteplats på eftermiddag-kväll. Särskillt nu de senaste dagarna, oj vad hett vi har haft det! Idag är det lite svalare, så skönt eftersom vi ska stanna större delen av dagen inomhus. Stackars Maja blev febrig igår och kräktes (andra gången på någon månad som hon får hög feber och kräks, innan dess har hon inte varit dålig på fyra månader). Mitt lilla knytt. Nu är hon dock på g igen, men vi tar det lungt idag. Kanske baka bullar?

Från igår morse. Lillan är mycket bestämd över hur frukosten ska intas. Nakenfis på balkongen, med kudde och tallrik i knät. Idag var hon inte så matglad, en halv rostmacka med smör och lite juice. Sen var det nog. Nåja, jag förstår henne – man är inte så matsugen när man varit dålig.

Publicerat i Maja:

4 tankar på “Balkongfrukost är fantastiskt!”

  1. Kanske är värmen som Maja reagerar på, det kan vår Rasmus göra men han blir väldigt trött och ingen matlust… =)

  2. Hoppas hon mår bra nu. Morgonbalkongen verkar vara tokmysig!

    Vi var ju på en Sunwing Resort i maj, och när vi var där blev Nova helt kär i maskoten Lollo (giraffen). Vi var nere på minilandet flera gånger men hon sov middag nästan alltid som Lollo eller hennes kompis Bernie var där. En gång träffades de dock, och Nova var lyrisk!

    Här kan du titta och dansa hemma i förväg om ni vill! 🙂
    http://www.youtube.com/watch?v=oMwKJ1KMOLk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.