En bra första semesterdag


Älsklingsfian i plaskdammen i lekparken. Vattnet var iskallt, men ändå lite skönt (när känseln försvunnit) i 30 graders hetta!

Oj vad mysig den här dagen har varit. Jag och Maja firade första dagen på en fyra veckor lång (fem för Maja) semester med att gå ner till badstranden. Med oss hade vi Majas favoriter (varmkorv, uppskuren frukt och massa vatten). Vi hann njuta någon timme innan det började regna (!) Nåja, vid det laget var lillan ganska trött så hemma somnade både hon och jag som stockar. Så skönt! Eftermiddagen har spenderats i perken och på balkongen. God middag har vi ätit och njuter jag av en undanstökad lägenhet och en sessa som snart sussar.

Semester makes me happy!

Publicerat i Maja:

1 tanke på “En bra första semesterdag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.