En dag i skärgården

Lek i båten på lekplatsen

Idag tog vi båten vid elvasnåret för att spendera en dag på älskade Utö som vi besöker varje sommar. I vanliga fall brukar vi göra det runt älskade Duddas födelsedag och när hon gick bort i våras kände jag instinktivt att jag vill åka dit under den helg som skulle ha varit hennes födelsedagshelg. Det kändes bra i magen.

Vi har haft en toppendag med strålande sol (har nog fått lite färg) och god mat. Maja stromtrivdes och det var så skönt att bara vara ledig och umgås med T, Maja, mamma, pappa och sis.

I hamnen finns små bodar, varav en säljer underbara (och dyra) grejer från bland annat Mateus, Lexington och Ilse Jacobsen. Jag unnade mig en handtvål som doftar ljuvligt av lavendel från Durance. En liten sommarpresent! Hittade även supersöta ”ballerina”-tofflor i rosa från Sheperd som jag måste köpa till mig och Maja i höst! Googlade fram att Enlga har likadana, här ser ni en bild på dem.

Nu njuter jag av söndagskvällen i en varm lägenhet. Ska se en mysfilm på femman vid nio med Reese Witherspoon som heter Just like haven. Perfekt att somna till 🙂

Shopping

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.