Glad midsommar!

Strax kommer våra gäster, T fejjar i köket och jag bara njuter. Så härligt med sol, jordgubbstårta och mysigt sällskap en dag som denna. Jag firar sommaren med diadem från Monki och klänning från H&M Garden Collection.

Dagens planer består i traditionell lunch med köttbullar, prinskorvar, färskpotatis, sill, lax och nubbe (inte för mig dock, har aldrig förstått tjusningen i denna svenska ”nationaldryck”). Det får bli rosé istället. Vi har en annan liten familj som kommer hit, de har en tjej i Majas åldern och girlesen är såååå bra kompisar. Maja har tjatat om sin Jonna hela veckan. Jag och Jonnas mamma träffades när vi var föräldralediga och nu har vi börjat umgås hela familjerna. Så mysigt! Efter lunchen sticker vi ner till firandet här i närheten. Ikväll blir det grillning och jordgubbstårta. Mums!

Hoppas ni får en riktigt, riktigt fin midsommar!

1 tanke på “Glad midsommar!”

  1. å, mys! antar ni också var i farsta gård precis som vi? nu ska här packas för fullt för nu sticker vi på långsemester, med start i portugal!

    förresten, varför heter bloggen girle med e för. inte girl, och inte girlie utan just girlE?

    Ha en fantastiskt sommar!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.