God morgon ”dagen efter”

Åh vilket bröllop det var igår! Jag är så imponerad över hela arrangemanget. Allt var så stilfullt och vackert. Och Kronprinsessan Victoria – vilken klänning! Jag trodde att hon skulle välja en mer konservativ med ärm, men är så glad över att hon hade denna underbara kreation som passade henne helt perfekt. Hon var helt strålande vacker! Det var en och en annan tår som letade sig fram när jag tittade igår. Särskillt när jag stod och såg vigseln i Kungsträdgården på en storbildsskärm (var ju tvungen att jobba inne i folkvimlet ett tag). nÄR Daniels händer skakade så mycket att han knappt fick på sin nya fru hennes ring och när han sedan torkade en tår efter ringväxlingen var det nog många som rördes till tårar, inte bara jag. Den andra höjdpunkten var Daniels pappa Olles tal, som var precis så fint som ett bröllopstal ska vara. Så skönt att han bara sa Victoria och Daniel, till skillnad från pappa kungen som snubblade över alla titlar i sitt tal. Jag såg aldrig Daniels tal, men hoppas på att kunna se en repris under dagen, har sett snuttar nu på morgonen och då kom tårarna igen 🙂

Dagens planer är än så länge blanka, jag tror att det blir en lugn dag hemma. En liten tur till lekplatsen kanske. Är sugen på en promenad också. Tyvärr jobbar T, men vi hoppas få hem honom ganska snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.