Fredagsmys…

Har precis landat i soffan efter en omtumlande vecka. Tyvärr är inte arbetsveckan riktigt slut eftersom jag ska in och jobba lite på prinsessabröllopet imorgon. Men just nu är jag ledig. Godisskålen är framtagen, lillan är nattad och jag väntar på att T ska komma hem. Medan jag väntar ska jag inredningssurfa lite. Jag har fått sånt ”fixa-iordning-hemma-NU”-sug. Har nyss fixat lite med nya textiler här hemma. Får se om jag får upp lite bilder sen. Här ser ni iaf min älskade Marimekko-skål jag fick av sis när jag fyllde år. Den har sällskap av ljuslyktor från Ikea och Himla, mormors duk och bricka från Hemtex. Pillerburkarna är nyfyndade.


Never mind den skrynkliga duken, den orkade jag inte stryka, men den blir slät imorgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.