Balkongpremiär

Idag har jag och Maja återinvigt balkongmöblerna ute. Jag smälte nästan bort när jag kom hem, imorgon blir det tunnare kläder för både mig och lillan. Vi dukade upp med mumisg middag. Det blev färsbiffar med klyftpotatis, ungsbakade tomater och kall sås. Nu har jag precis landat efter att ha tokröjt här hemma. Städerskan kommer imorgon, då gäller det att det är undanplockat så hon kommer åt ordentligt. Resten av kvällen ska spenderas med att leta upp något spännande recept som jag ska bjuda älsklingen på imorgonkväll när vi har vår datenight. Något med kyckling kanske? Se blir det Greys Anatomy och en kopp te. Mysigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.