Hej Juni!

Ah, det här är nog bland de bästa stunderna på dagen. När allt är undanröjt, Maja är nattad och jag kan bara slappa i soffan. Dagarna går i ett så det är skönt att koppla av en stund. Jag tisdagslyxar med levande ljus, iskall alkoholfri cider och några hasselnötter. Planerna för kvällen är Desperate housewives. Kul! Dagen har varit häktisk, men har samtidigt fått mycket gjort. Har pysslat lite med webben, bytt färger och bilder, resultatet ser ni här. Jag har skickat ut veckans nyhetsbrev, haft möten, jagat bilder, redigerat läsarbröllop och kollat in de senaste visningsbilderna. Oj, oj, oj vilka snygga klänningar det finns hos de större brudkollektionerna till hösten. Blev alldeles till mig i trasorna! Mmmm…. Dagen slutade även llite tidigare, eftersom vi från o med idag går på sommartid (nytt för i år). 16 är nya sluttiden i juni, juli o augusti. Det blir nog inte så varje dag – då blir inga tidningar gjorda, men några gånger i veckan ska jag försöka gå tidigt. Härligt med sommar!


Så här härligt var det innan bion i söndags. Jag hoppas på många fler sådana här underbara sommardagar under de kommande månaderna. Gärna i sällskap av T och ett glas vin! Ska nog styra upp en ordentlig datenight till mig och honom snart. Det behöver vi när han jobbar så mycket!

1 tanke på “Hej Juni!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.