Bästa med att komma hem från jobbet…

Tröttmössan innan läggning ikväll.

…är att möta en glad tjej! Min mysmaja som har fått kvalitetstid med Mormor. Mormor hämtar från dagis varje måndag och Farmor varje tisdag. Lyx för mig och lyx för min Maja. Idag hade de planterat fina pelagonier på balkongen – Tack! Till middag hade mamma fixat godaste laxen. Och jordgubbar till efterrätt. Och ett glas kallt vitt till maten. Mums! Så skönt att komma hem till ett dukat bord och en lycklig liten tjej. Nu har jag landat i soffan, mormor nattade Maja och jag inväntar att hon ska somna. Då ska jag tappa upp ett bad, ta fram någon gammal favoritbok ur hyllan och tända ljus. Lite måndagslyx när T jobbar över. Eller bara jobbar, eller hur det nu var.

1 tanke på “Bästa med att komma hem från jobbet…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.