Mammalyx


Tjusiga franska naglar och långklänning från H&M:s Garden Collection som jag känner att jag kommer att bo i till sommaren. Så skön och luftig!

Idag har jag varit hos min kära vän Nicole och inkasserat min födelsedagspresent: Nya naglar! Har aldrig testat detta innan, men jag måste säga att det blev mycket finare än jag trodde att det skulle bli. Tack snälla Nicole för presenten! Om ni vill boka in en tid hos en otroligt duktig nagelteknolog så är det till Nicole på Björknäs Salongen. Hon är grym!

Nu är det lördagskväll här hemma. Jag har landat i soffan efter Maja-nattning. T badar och när han kommer upp står räkor, hummer, skumpa och andra trevligheter på schemat. Mums! Vi får se om det blir någon film. Konkurrerande kanaler gör ju inte jättemycket för att schlagern som vi INTE ska titta på. Det brukar vara så dåligt… Nåja, mysigt bilr det vilket som.

Trevlig lördag på er!

2 tankar på “Mammalyx”

  1. Hej!

    Vill bara tipsa om nya webshoppen The Front Row som precis haft premiär! Vi säljer alltfrån partyklänningar till smycken från märken som Mina UK, Elise Ryan, Lisbeth Dahl, Miss Real, Fever London m.m m.m

    Välkommen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.