God morgon lördag


Morgontjej som tittar på Pippi på tv:n.

Hej allihop! Här har vi börjat morgonen med välling (Maja) och betalat räkningar (jag). Nu laddar vi inför förmiddagens äventyr. Vi ska in till stan och träffa vår gamla mamma-barn-grupp från Familjeliv. Vi var runt 30 stockholmsmammor som alla fick bebisar i september och oktober 2007 (nåja, några barn var snabbisar och kom redan i juli och augusti). Nu ska många av oss träffas igen med barnen, vi har inte sett de flesta av dem på år. Ska bli så kul att se om man känner igen alla bebisar som nu blivit stora barn. Och om det väntas eller har levererats syskon. Vi ska fika och busa och ha det superkul.

Men först – frukost! Ska slänga ihop en sconessats tror jag. Ha en trevlig lördag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.