Hej röd dag!

Det känns som någon märklig söndag här hemma. Eftersom ingen av oss klämmer morgondagen blir det jobb+dagis som vanlig innan det blir riktig helg. Vi har börjat denna dag väldigt lungt. Jag, som låg däckad hela dagen med halsont och feberfrossa, mår bättre idag och fick sovmorgon. Nu har vi bytt ”sovpass” så T tar igen några timmar. Maja, som jag tänkt stoppa i lite lunch och sedan gå ut och gå med i vagnen så att hon kunde somna (hon är lite meckig att lägga dagtid) kom och kröp upp brevid mig i soffan och tre sekunder senare så sov hon! Bara sådär, det händer aldrig annars. Men, men, går man upp vid halv sex är det inte konstigt att man somnar nästan stående.

Resten av dagen är oskriven, men jag hoppas på lunch i centrum och en liten shoppingtur. Behöver verkligen nya strumpbyxor och det skulle vara trevligt med ett par nya solglasögon. Vi har lovat Maja en ny Bamsetidning.

Vad gör ni denna röda dag?

1 tanke på “Hej röd dag!”

  1. Oliven har fått dille på att gå upp sä där tidigt hon med men inte tusan sover hon middag för det.. Hennes sömnbehov platsar nog i Guinnes rekordbok 😉

    Hoppas vi ses den 29e??!! Vi har bokat hotell och kommer upp till playdaten från Örebro!!

    kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.