Datenight!

Receptet är från Laga Lätt och det doftar ljuvligt!

Ok, det kan tyckas lite fånigt att bli inspirerad av ett tv-program som Svenska Hollywoodfruar, men Suzanne och hennes pojkvän hade en bra grej som jag har som ambition att anamma – datenight. En kväll med god mat, lite vin och en massa kärlek. Ingen tv, ingen dator och förhoppningsvis en sött sussande dotter. Man behöver ju faktiskt inte gå ut och äta för att njuta. Jag har förberett trerätters med laxbakelse till förrätt, kycklingrätten ni ser på bild ovan till huvudrätt och Victorias chocklasmousse med hallon till efterätt. Skumpan står på kylning. Tror inte jag kommer att vara lika ambitiös varje vecka, men denna torsdag är speciell. Jag skrev nämligen på ett kontrakt som säger att jag är tillsvidareanställd. Jippiee! Fast anställning, det är värt att fira.

10 tankar på “Datenight!”

 1. STORT GRATTIS!!!!!!!!!!!!!!! Vad kul!!! Jag är lite avis 😉 men skönt att höra att det fortfarande går att få fast anställning även i dessa dagar 🙂 Det ger hopp :-)!

  Sökte du utlyst tjänst på tidingen eller skickade du intresseansökning till dem? Jag är själv i jobbsökartagen efter mammaledighet nr 2 och just nu känns det segt..

 2. Det värmer i hjärtat att läsa och följa din blogg! Du verkar vara en helt fantastisk person, sambo och mamma! Dessutom ha ett krävande men roligt heltidsjobb. Jag är ständigt imponerad över hur du balanserar allt och verkligen försöker få ihop vardagen med en liten extra touch på allt! Fortsätt vara den du är för du inspirerar i allt du gör 🙂

 3. Stort grattis! Älskar din blogg, det är SÅ kul att du är tillbaka igen!! Många kramar från en trogen läsare!

 4. Stort grattis till dig!! Det är du verkligen värd!

  Datenight är nog en bra grej. Guldkant på vardagen 🙂

 5. Stort stort grattis!!
  Och så kul att ses häromdagen! Fantastiskt roligt att träffa alla mammor o barn igen, får vi göra om igen, känns som man inte hann prata med någon.

  Massa kramar o stort grattis igen!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.