Pizzadinner xxl

Kom hem helt slut och var inte alls på humör att ställa mig och laga middag. Då kom jag på att vi fick någon reklamlapp om en pizzeria som hade fri hemkörning om man beställde för över 150 kr. Dessutom lockade de med gratis läsk. Även om jag tidigare inte haft särskillt lyckade möten med sådana här hemkörningspizzor så kändes det lockande. Jag var alldeles för hungrig och om sanningen ska fram tyckte jag lite synd om mig själv. Så jag var en bad mama och beställde en pizza till middag för mig och Maja. Tänkte att det skulle räcka till oss och T, så jag tog en familysize, vi är ju ändå en familj. Killen i luren lovade pizza inom en timme. 20 minuter senare plinga det på dörren och in kom den största pizzan jag någonsin sett. Herregud! Familjepizza sa du? Snarare fotbollslagspizza. Det bästa? Den var grymt god!

4 tankar på “Pizzadinner xxl”

  1. bra gjort! igår var f bortrest och jag och kotten lyxade med indiskt. ibland förtjänar man ett break i vardagsmatlagningen. gott det ser ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.