Saker att se fram emot

Det här är min målbild just nu: Lata dagar på Västkusten. En vecka i juli är inplanerad för mig och Maja hos min farmor och farfar. Vi åker med mina föräldrar medan T tyvärr är kvar i stan och jobbar. Vi hoppas förstås på strålande sol hela veckan. Då gör vi utflykter ut till kobbar och skär där vi grillar korv, läser böcker, badar och spelar boule. Vi köper färskt bröd från bageriet varje morgon. Lyxar med en middag på Panget. Åker till Fjällbacka och shoppar lite i bodarna. Äter kilovis med skaldjor och njuter av iskallt vin. Älskade Resö, vi syns snart! Jag längtar efter dig och efter min semester, lova att visa dig från din allra bästa sida.

2 tankar på “Saker att se fram emot”

  1. Välkommen till sommaren då! =)
    Bor i Fjällbacka året runt och nu börjar samhället leva upp igen.
    Hoppas som du på en guldsommar!

  2. Mysigt med Resö. Mina svärföräldrar bor där, men jag har fortfarande bara varit där under andra delar av året. Men i sommar blir det nog en tur. Kommer nog inte känna igen ön jämfört med vintertid 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.