Nystädat=lättare att andas

Maja som säger godnatt innan hon gick och lade sig, i vår säng förvisso, orkade inte riktigt ta fighten med att få henne att somna i sin egen säng.

Hade lyxen att komma hem till ett nystädat hem idag. Så skönt! Vi har faktiskt unnat oss städhjälp. Med över 100 arbetstimmar i veckan fördelat på två personer ser vi till att prioritera varandra och Maja under den lilla tid vi har tillsammans. Bra beslut, att Ts jobb har ett bra avtal med en firma hjälper ju förstås till. När vi kom hem från dagis, Maja var sist som vanligt men favoritfröken var där så det var nog supermysigt för henne. Vi slängde i hop en enkel pasta innan vi hoppade ner i badkaret. ”Jag vill ha bybblor” säger Maja och sedan föröker hon fånga de små luftbubblorna. Sött! Nu har jag lagt henne och jag satsar på en lugn hemmakväll med tidningar som sällskap, T jobbar över. Ska förbereda lite med tvätt och så. Imorgon sticker vi hem till ett par kompisar direkt efter jobb och dagis och tidigt på lördag morgon tar vi tåget till Allingsås. Ska bli skönt med en ledig helg på ”bortaplan”, kan nog koppla av lite bättre då.

6 tankar på “Nystädat=lättare att andas”

 1. Härligt att kunna unna sig städhjälp, tiden med de små är så värdefull! Dock undrar jag varför ni båda jobbar så mycket? Det är inte alls någon kritik, jag är bara nyfiken hur olika vi alla resonerar. Hos mig (jobbar som förskollärare) har de flesta småbarnsföräldrar gått ner i arbetstid…

  Ha en härlig valborg!

 2. Vilken härlig känsla att få komma hem till nystädat hem,det är ni värda:)Den dagen jag börjar jobba ska jag ha städhjälp,är hemma mede de små nu!Trevlig valborg

 3. Åh städhjälp det ska vi också satsa på i nästa löneförhandling för maken! 2 ggr i månaden så kan man ju själv hålla undan resten!

  Hur har det gått med fortsatt anställning på ditt jobb?

  Trevlig helg!

 4. Åh, nystädat, det e konstigt men man blir verkligen lugnare av det! Önskar ibland jag kunde känna mig lugn ändå, vore skönt 🙂
  Jag undrar också varför ni jobbar så mycket? Förstår att det finns anledningar till att jobba mycket, men jag är nyfiken på hur andra tänker. Man måste inte tänka som mig 🙂 Jag funderar ofta på livet i stort och tänker att den här tiden kommer aldrig, aldrig aldrig åter och inga prylar eller arbetsgivare i världen kommer jag sakna på ålderdomshemmet, bara min dotters leende.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.