Londonkompesation

Igår åkte jag o Anna in till söder för lite Londonkompesation. Det blev shopping (jag hittade två klänningar – bland annat den klänning från H&M:s garden collection som jag velat ha men som jag missade när kollektionen släpptes, nya leggings och lite fina vårkläder till maja plus ett par perfekta vardagsskor). Efter shoppingen slog vi på stort o brunchade på en av mina favvo-cafén, så smarrigt med bacon, ägg, pancakes, latte och tjejsnack!

Idag är det barnkalas som står på schemat. Ts lille kusin (som är äldst i sin syskonskara) fyller åtta år och vi ska även få se familjens senaste tillskott som vi ännu inte hunnit kika på trots att han är två-tre månader redan. Ska bli mysigt att träffa lite släkt idag. Maja har redan bestämt sig för vad hon ska ha på sig och nu gäller det bara att lista ut vad en åttaårig grabb kan tänkas önska sig i födelsedagspresent?

3 tankar på “Londonkompesation”

  1. Så trist att resan blev inställd… Man blir så ledsen när man har ställt in sig på att åka iväg.
    Men ni ser ut att haft en bra helg endå!!
    Hoppas resan blir av lite längre fram 🙂

  2. Åh jag lider med dej. Vad är oddsen. Tur iallafall att det inte är så svärt att ta sig till London när vädret väl tillåter. men jag förstår att du vart besviken. London är underbart! Men vad jag förstår så är södershopping inte fy skam det heller 😉 ha en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.