Välkommen helg

Åh vad skönt med fredagskväll. Härhemma står lasangen i ugnen, lillan är nedbäddad och T är på ingång med rodvin. Precis som det ska vara. Jag fick en fantastisk födelsedag! Min familj var här igår och åt god mat och drack bubbel. Fick många finfina presenter och är ypperligt nöjd med dagen.

Imorgon väntar en middag med några av mina vänninor. Ska bli riktigt mysigt. Vi är ett gäng mammor som ska äta god mat och dricka vin. Alla tjejerna betyder supermycket för mig så det ska bli urmysigt… men först, fredagsmys!

Ha en toppenkväll allihop!

Igår fick jag bland annat en sådan här fin skål från min kära syster i syrenlila. En sådan har jag längtat efter LÄNGE.

Tack förresten för era gratulationer! Som svar på några frågor: Ja, jag tror Maja är vänsterhänt. Både jag och min mamma är det så det vore inte jättemärkligt om hon blev det. Och ja, det blev den fina röda klänningen på födelsedagen.

6 tankar på “Välkommen helg”

 1. Jag älskar dessa skålar, har en rosa men vill gärna ha flera. Jag och också vänsterhänt och jag tror Alvin blir det men än ritar han med båda men det är mest vänster! Hoppas helgen blir bra!

 2. stort GRATTIS i efterskott Stina! härligt att du hade en bra födelsedag!

  jag älskar också iittala skålarna, dom kan man ha till allt!
  hoppas du får en kul kväll, och synd att jag inte kunde hänga med dej och J på mammakvällen på junibacken.

  trevlig helg!

 3. Stort grattis i efterskott gumman! Hoppas din middag/fest blir lyckad och jag är ledsen att jag inte kom… Men det är som det är…
  Sköt om díg!! Kram i massor!!

 4. Fiin skål!! =)

  Tycker det é kuligt att er tjej ev é vänsterhänt…både jag och mina 2 systrar är det och min sambo men vår son har inte blivit det…det hoppar visst en generation å d stämmer hos oss då sambons farfar vá d och min mormor är det! =))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.