Glad påsk!

Vi spenderar påskafton (o min mammas födelsedag) hos mina föräldrar. Vi har haft mysig påsklunch och nu har lugnet lagt sig något. Ikväll väntar mysig middag och familjehäng. Maja har fått sisådär en miljon påskägg! Bortskämd liten sessa, det blir så lätt när man är första barnet i en ny generation. Dock verkar hon inte superintresserad av godiset. Hon äter någon/några bitar, sedan är det något annat som fångar hennes uippmärksamhet. Två och ett halvt år är verkligen en underbar ålder. Hon pratar mycket om allt, leker så fint och är supergo. Idag sjunger hon bäbä vita lamm, nästan helt själv. Jag är superimpad! Jag märker att många av mina väninnor som fick barn samtidigt som oss kämpar med trots. Visst kräver Maja lite mer vissa dagar, men för det mesta är hon ganska enkel. Det kommer nog mer trots snart, tills dess njuter vi allt vad vi kan av henne.


Bus på bussen på väg till mormor o morfar.


Det är KUL att rita. Och mysigt i mormors knä.


Maja premiäranvänder sin klänning som jag köpte i Thailand. En riktig prinsessdröm, hon ser ut som en liten docka!


Glad påsk!

2 tankar på “Glad påsk!”

  1. Hon är ju söt som en liten bakelse! Och hennes mamma också, förstås! Hoppas allt är bra med er och att vi ses snart.

    Kram,
    Hedda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.