Vårkänslor!

Solgasögon+converse+torr asfalt=vår! Eller hur? Nu har väl ändå den där eländiga vintern gett med sig? Som jag och min kollega Malena sa i veckan: En vecka till av den där förbaskade vintern och vi hade gått under. Men nu lyser solen. Är det inte en underbar påskpresent så säg?

I eftermiddag har jag varit med mamma och sis på globen och tittat på konståkning. Det var superkul att se och jag hoppas verkligen att Maja skulle vilja börja skridskoskola. Tydligen finns det numera skolor där föräldern får vara med på isen. Hur kul vore ju inte det? Jag åkte ju själv i nästan femton år som yngre…

Nu är det soft långfredagkväll som gäller här. Vin och choklad är min melodi!

1 tanke på “Vårkänslor!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.