Godmorgon långfredag!

Jag hoppas verkligen att det blir en låååång fredag, jag vill verkligen få ut så mycket av den här påskledigheten som möjligt för att tanka lite energi. Som vanligt är det busy, busy på jobbet. Men det ska vi inte prata om nu. Maja, som lovat kvällen innan att sova hela natten i sin egen säng, kom ändå in vid femtiden imorse. Vi lyckades somna om alla tre och klockan sju sa Maja: ”Gå ypp, gå ypp nu mamma” så då var det bara att lyda. Vi har startat morgonen med sconesbakning, det blev hjärtformade idag. Lika gott som alltid. Sedan har vi läst ”Bockarna bruse” en miljon gånger. Sedan har Maja läst den för sin nalle också. Hon leker så fint med sina leksaker. Nattar nallarna, har sångsamling med dockorna och lagar mat. Nu myser jag i soffan med en av mina favvis rom-com med Jennifer Aniston, Mannen i mitt liv. Mysig start på påskledigheten!

Glad påsk allihop!

1 tanke på “Godmorgon långfredag!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.