Härlig kväll+våruppdatering

Är precis hemkommen för en middagsdejt med Anna på Vapiano. Hon och jag sticker till London i slutet av april och idag var det stora planeringsmiddagen. Det visade sig att vi ville precis samma saker med vår weekend så nu är afternoon tea, champange, marknad och shopping, shopping, shopping inplanerat! Kvällen var supertrevlig och london kommer att bli fab!

Appropå shopping, Maja har vuxit ur ALLA sina ytterkläder (nåja, galonsiarna funkar fortfarnade, men det är väl bara en tidsfråga). Overallen är för varm så vi har investerat i jacka och överdragsbyxor. Hon fick ofodrade som vi har ”fodrat” med fleecetröja och plyshbyxor. Nya vantar och mössor på det. Hon var så fin och stolt imorse när hon gick till dagis. Hon skulle visa Sivan, sin fröken, de nya kläderna. I helgen blir det skoshopping. Gummistövlar och gympaskor står på inköpslistan. Kanske blir det ett par skor till mamma också?

3 tankar på “Härlig kväll+våruppdatering”

  1. Bara ett tips i all välmening – om den översta kommentaren står kvar förblir inte hennes blogg särskilt anonym. Kanske ska ta bort den för hennes skull.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.