Jag vänsterprasslar…


MIn finfina header med klänning från KIK, parfym från Dior, ring från Graff och läppbalsam från Eleven.se. Bilden är tagen av SmallPigArt

…jag har nämligen börjat blogga på Alltombrollop.com! Min blogg kommer att handla om shopping, shopping, shopping och lite mer shopping. Allt i bröllopsanda förstås. Överraskade över ämnesvalet? Jag tänker blogga om trevliga klänningar, fabulösa skor och allt annat tjusigt i bröllopens förtrollade värld. Åh, vad jag är peppad över min nya arbetsuppgift. Jag kommer förstås inte sluta skriva för tidningen bara för att jag dykt upp online. Nej då, det här är bara en bonus! Jag kommer att uppdatera dagligen och eftersom jag började blogga igår ligger redan två inlägg uppe.

Här hittar ni min finfina och sprillans nya blogg!

3 tankar på “Jag vänsterprasslar…”

  1. Miashopping: Tyvärr finns inte kommentarfunktionen, det går dock att maila mig så publicerar jag kommentarer alleftersom.
    Sophie: Den här bloggen fortsätter som vanligt. Detta är ju min personliga blogg, den andra är mer jobb. Där är det mest mina shoppinbgrudtips som kommer fram. Här kan jag ju skriva om vad jag vill. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.