Schlager!


Sclagerlockarna är på!

Blev precis försedd med ett glas skumpa här i soffan. Ville bara titta in och önska er trevlig schlagerafton. Vi kör all the way med tacos till – lika bra o göra hela paketet. Vi har klätt upp oss kvällen till ära även om det bara är vi två. Eller bara och bara – det är ju supermysigt och titta med sin favoritkille ju. Har faktiskt ingen riktig favorit i kvällens startfällt, har inte ens hört alla bidrag. Gillar dock Salem, Darin och Anna. Spännande är det i alla fall!


Dagens schlageroutfit består av rosa klänning, som är mer åt det lila hållet än på bilden, frpn H&M, koboltblås strumpisar från H&M och grå skor köpta på Phuket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.