Min nya baby

Jihooo! Jag har fått en Kitchen Aid av min älskling. En ljuvlig, babyrosa maskin som kan skapa underverk. Har trånat efter en sådan här sedan jag såg den första gången hos Martha Stewart. När jag sedan även såg den i Leilas program blev jag förälskad på riktigt. Och nu är min kärlek besvarad. Den står där på köksbänken och skiner. Vilken lyx! Invigde den med sconesbakning nu på morgonen. Och oj, vilken skilnnad! Jag trodde att resultatet skulle bli det samma som när jag gör sconesen för hand, men nu blev de så mycket luftigare och smakfullare. Underbart!

14 tankar på “Min nya baby”

 1. Grattis! Är också en stolt ägare av en Kitchen Aid! Du får gärna lägga upp lite mumsiga recept om du vil vid tillfälle!
  Ha det bra!

 2. Åh, vilken snäll man du har! Är JÄTTE avundsjuk på dig! Har också velat ha en sådan hur länge som helst..men jag får väl fortsätta drömma.. eller börja spara pengar till en kanske;)

 3. Avundsjuk jag? Det e bara förnamnet!;) Ser fram emot att bli bjuden på fin fina bullar. Det va ju allt för länge sen vi sågs!

  Kram Soffan

 4. Visst är det stor skillnad från att göra saker för hand!
  Jag älskar min maskin också…och den är fin att bara titta på 😉

  Ha en fin kväll.
  KRAM

 5. grattis! kul! jag älskar min, men skulle vilja ha en lite kraftigare maskin eftersom jag bakar mycket matbröd. funderar på om man kan köpa en dubbel degkrok till för den som följer med är lite liten… blev det några schyssta tillbehör också? vickan har nog samma fäärg tror jag, superfin!!

 6. hej stina, skulle skriva i inlägget över men kom inte in där. kul att en av dina favvosar vann! tyckte faktiskt att det var en bra final!
  kramar och hoppas att ni alla mår bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.