Lugna söndan

Här har vi softarförmiddag. Jag fick en liten sovmorgon (svårt att sova länge om man har en liten raring som leker så sött att man bara måste gå upp och kika lite på henne när hon leker och pysslar). Nu sover pappan i huset. Jag och Maja startade dagen med sconesbakning, eller baka byllar som Maja så fint kallar det. Det blev mumsig frukost med creamcheese och björnbärsmarmelads toppade scones och te framför Vasaloppet – något av en tradition börjar det bli, scones och vasalopp första söndagen i mars. Så nu ligger jag i soffan och jäser medan Maja pysslar med sina dockor. De matas och nattas och körs runt, runt, runt i vagn.

Så här såg det ut igår när vi bakade muffins:

Maja fick en egen skål att grejja med.

Att placera ut formar i muffinsplåten är kul…

…men bäst av allt är att slicka skålen!

1 tanke på “Lugna söndan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.