Hello sooooool!

Åh vilket fantastiskt väder vi har! Hur härligt som helst. Vi har spenderat dagen på Andys Lekland i Sickla med goda vänner. Barnen lekte hur mycket som helst. Maja älskade rutchkanorna mest av allt. Nu sover hon en något sen nap i sin säng och jag andas ut lite i soffan och njuter av ett alldeles nystädat hem. T har slitit hårt när vi varit borta o nu skiner hemmet! Så härligt.

Nu är resten av helgen ”tom”, vi har inget mer inplanerat än att mysa med familjen. Är väldans baksugen, så vi kanske drar igång cupcakebak när lillan har vaknat. Ska även fixa lite med ikea-inköpen från förra helgen. Annars blir det bara lugn och ro och njuta resten av ledigheten.

1 tanke på “Hello sooooool!”

  1. Visst är det skönt med tomma helger ibland? De har ju en tendens att bara försvinna ändå 😉

    Hoppas du har en härlig kväll.
    KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.