Sjukismat+status


Dagens lunch idag: majssoppa, avocado och ost och skinksmörgås i ugn. Snällt o bra för magen. Festade till det på cola light också, lite kul måste man ju få ha när man är sjukis.

 

Idag stannade jag hemma, var helt svimfärdig igår när jag hämtat lillan på dagis (det är ca 100 m att gå totalt tur o retur), så jag kände att det dumma magviruset inte riktigt var ute ur kroppen. Som tur var kunde jag jobba lite hemifrån, så nu är jag inte lika mycket efter. Riktigt mysigt att ligga och skriva  jobb under duntäcket med en kopp te med snön som yrde utanför fönstret. Snön som för övrigt gärna får ha smält bort när vi vaknar imorgon. Nu vill jag ha VÅR! Och en frisk vår vill jag ha, är så trött på alla förkylningar, magsjukor, ögoninflamationer och annat strunt. Nu ser jag fram emot skinnjackaväder. Och att det ska bli tort och fint på vägarna. Kanske en krokus i någon rabatt?

Imorgon blir det jobb för nu mår jag minsann bättre, och sen är det visst helg. Jag hoppas verkligen att nästa arbetsvecka har betoning på arbete!

 

1 tanke på “Sjukismat+status”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.