Ikea-lördag


På ikea får man sitta i fotäljer med skorna på. Helmärkligt, tyckte Maja.

Imorse bar det av till Ikea. Så mysigt! Har kommit hem med en massa fint som jag ska pynta med. Tulpaner, doftljus, en bricka och självklart servetter. Imorgon ska jag meka ihop de två hyllorna (en ska stå i köket o en ska agera nattduksbord i sovrummet) och pynta gärnet. Men nu ska jag göra mig lite lördagsfin!

Maja o mormor var med. Maja gillar IKEA lika mycket som mig och hon lekte gärnet i utställarrummen o i rutchkanan. Men höjdpunkten var nog korven hon fick efteråt. Och bilarna till efterrätt!

På väg hem med all shopping. Maja har fått en ny fin stol sitt rum och vi har tittat på en större säng till henne.

5 tankar på “Ikea-lördag”

  1. mitt sämsta köp är en större säng till Olivia 🙂 innan dess sov hon gott i sin spjälsäng men sen vi bytte har hon – nu när hon kan- knallat upp till oss varenda natt!! och ligger och såarkas som en akrobat mellan oss så ingen kan sova.. och vissa nätter går hon upp och tänder lampan och LEKER, mitt natten. busunge 🙂

    vad har ni kikat på för variant?

    kram på er

  2. Victoria: Ibland funderar jag allvarligt på att byta tillbaka till spjälisen 🙂
    Ulrika: Tack för tipset, den dyra madrassen får det bli! Har ni bebistäcke eller vanligt täcke i sängen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.