Ikea-planning

Nu pågår seriösa IKEA-planer inför besöket på lördag. Tanken är att några av fönstrerna äntligen ska få gardiner. Vi har bott här i nästan ett och ett halvt år men har varken fått upp gardiner och knappt några tavlor. Ja, snacka om beslutsångest. Men nu är det bestämt. Det blir hissgardiner i vardagsrummet och romantiska spetsgardiner till sovrummet. Självklart vitt! Min syster suckar om att allt är vitt här hemma. Men jag gillart sörru. Och tanken är att accenter i ljuva pastelller ska kompletera. Men just nu behövs basen.

Dessa får hänga i fönstret i vardagsrummet:

Och i vardagsrummet blir det dessa:

Ljusförrådet behöver också uppdateras asap, så massor av sånt blir det också 🙂

4 tankar på “Ikea-planning”

  1. Hissgardinerna på IKEA är inte bra. Bandet är så tunt så det går sönder invändigt. Har haft det i några fönster, gick sönder, köpte en anna modell och även de gick sönder så kolla noga på banden i.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.