Vabbar en piggelin

Igår skickade dagis hem Maja. De misstänkte ögoninflamation, något som är supersmittsamt och går just nu bland barnen på avdelningen. Så jag förberedde mig på att vabba idag. Skickade över lite material så att jag kunde jobba lite, vilket jag är halvfärdig med nu. Men Maja har inte visat några som helst symtom på att vara dålig. Inget rinner, inget är rött och inget kliar. Jaja, nu är vi i alla fall lediga. Vi stack upp till centrum innan lunch och shoppade lite – Maja fick en boll och jag ett nytt pennställ och en ny musmatta till jobbet. Sedan blev det lunch och handling. Maja blev kanontrött och somnade på vägen hem. Som tur var lyckades jag ta av henne alla ytterkläder och lägga ner henne i sängen utan att hon vaknade, så nu sussar hon sött i sängen.

Tänkte bjuda på en liten premiär: Videobloggning. Det är inte bara jag som längtar efter vår. Maja tog fram sin beachstol imorse: (På klippet hörs det verkligen hur förkyld jag är)
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=cfoyf_DN0DM&w=425&h=344]

Publicerat i Maja:

6 tankar på “Vabbar en piggelin”

  1. hej där! verkar som alla är sjuka/hemma idag. livia kräktes igår kväll och oliba är också sjuk nere i öret. hoppas ni haft en mysig dag! vi ska lyxa med hämtmat till mamma ulrika och pannkaka till kotten eftersom f är ute och reser. kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.