Nu blir det mammamys!

Jag ska inte skriva något av de två timmar jag spenderade i kommunaltraffikkaoset (långt ord det där) på väg hem. Inte heller något om att det brukar ta 45 min från jobbet. Istället ska jag berätta att jag nyss krypit upp i soffan. Måndagslyxar (ja, jag tyckte väldigt synd om mig själv mitt där i snöyran) med choklad, cola light och trevliga magasin. Det är jag värd! Sedan blir det Familjen Annorlunda på fyran. Både jag och T är fachinerade över de härligt galna storfamiljerna. Det är nästan så att vi blir sugna på att skaffa sisådär nio bebisar till. Men bara nästan.

7 tankar på “Nu blir det mammamys!”

 1. Hej vännen, vad roligt att du är tillbaks!!
  Hoppas att allt är bra med er.
  Himla länge sen vi sågs nu:(

  Vad otroligt långt hår maja har fått, såå sött.

  kraaaaaam

 2. Sophie: Tack!
  Åsa: Vad roligt att du gillar bloggen
  Emma: Kul att vara tillbaks 🙂
  Jennifer: Allt är tipptopp. Håret är nästan för långt nu 🙂
  Grommis: Jag tror det, han är inte superlockig. Men Maja är! Jag är så chockad men glad att jag fått en dotter med gyllene korkskruvslockar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.