Solsöndag

Vi har en supermysig söndag här hemma. Solen skiner utanför och det gör mig GLAD! Vårkänslor trots gårdagens snöstorm. Jag och Maja har precis bakat muffins. Lilltjejen har ärvt mitt bakintresse och har tjatat om att vi ska baka från att hon slog upp sina blå strax innan sju imorse. Vi ska göra cupakes av bakverken när de har svalnat. Sedan blir det mysfika.

Igårkväll landade vi i soffan framför schlagern. Det var min första titt för i år och jag kan inte säga att jag blev superimponerad. Hade dock lagat ruskigt god middag – marinerad stekt kyckling, potatisgrattäng och beasås (japp, vi slog på stort). Det blev en sallad till det och lite bubbel i glaset.

Innan tv:n tokstädade vi hela lägenheten så det var så skönt att vakna upp imorse till en fin lägenhet och bara en sak på ”to do”-listan: Baka!

Jag tror att jag är tillbaka.

14 tankar på “Solsöndag”

  1. Välkommen tillbaka, har saknat nya inlägg på din mysiga blogg. Hoppas att du känner för att hänga här lite igen. Det gör jag!

  2. Vad glad jag blir. Har kikat in här lite emellanåt trots att du haft bloggpaus o så har du helt plötsligt skrivit 🙂 Kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.