Under paus

Har tagit mig en liten paus, som ni kanske märker. Det är mycket nu. Mycket förberedelser inför Thailand, inför lucia på dagis, inför julledighet på jobbet. Det enda som det inte finns mycket av är blogginspiration. Jag är tokinpirerad på andra håll, på jobbet bubblar det av idéer och jag är sugen på att få fint hemma (eller det är fint, ännu finare kanske). Men jag känner mig glad och bloggen är inget stressmoment längre. Jag tänker på den och får idéer, men just nu får den inte ta så mycket tid. Så nu vet ni.

Bild vi.usalize.us

8 tankar på “Under paus”

  1. Heej, jag undrar bara vart i thailand du ska? och när? ska själv dit den 29 december till 29 januari och vi ska vara i phuket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.