Köksdrömmar

Just nu drömmer jag om härlig utrustning till köket. Vi har det mesta av basen. Men jag skulle vilja ha lite mer maskiner och vakra ting. Älskar pudriga pasteller, och dessa godingar får gärna flytta in.

Pistagegrön radio från Roberts Radio, rosa ungsform från Rice, Rosa matberedare från Kitchen Aid, skål för jordgubbsskål från Bruka Design, härligt presentkit med koppar och kanna från Rice, frostad skål från Iittala, dukning från Himla, fat med kupa från Lisbeth Dahl, muffinsformar från Rice, ljusblå espressomaskin från Francis Franis, kakfat från Lisbeth Dahl och hushållsvåg från Bengt Ek.

5 tankar på “Köksdrömmar”

  1. Åh en Kitchen Aid vill jag också ha! Men 5 000 kr känns lite väl…men men en dag så 🙂

    Snygga hushållsvågar kan man hitta på Tradera för en billig peng och då är de nästan antika och från Kockums (vaniljgula med grön rand). Väldigt fina och shabby chica.

  2. du får en francis och en kitchen aid för 11000, väl investerade pengar i våra hem iaf! vickan har precis den där bubbelgumsrosa, och den är toksnygg i hennes hus. jag bakar dock väldigt mycket matbröd och då är aiden aningens för liten. trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.