Invid sängen

Minns ni lampan jag köpte på baklukeloppis i somras? Nu har den äntligen fått en sladd som funkar och hittat sin plats i hemmet. Den står på Ts ärvda komod som fungerar som nattduksbord till mig. Där har jag lampan. I en glasskål på fot från Lisbeth Dahl har jag smycken. Perfekt att lägga örhängena när jag gått och lagt mig. På komoden finns även en av mina favoritbilder på hela familjen från midsommarafton förra året. Vi firade på Resö, på västkusten där jag spenderat veckor under många barndomssomrar. Just nu står favoriten Rain Check bodylotion från Gap. Mässingljusstaken hittade jag på den lokala loppisen för en femma. En liten uppmaning hänger på tavellisten. Jag älskar det mysiga skenet som kommer från lampans rosa skärm.

6 tankar på “Invid sängen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.