God kväll alla söta!

Jag har funderat fram och tillbaka över bloggen och kommit fram till:

I’m back!

Det kan bli så att bloggen ändrar riktning något. Den kanske kommer att handla lite mer om bröllop. Kanske lite mer om saker som inspirerar mig. Eller så kanske den förblir som den har varit. Har inte riktigt bestämt mig ännu. Det var i alla fall med en massa ny, sprakande energi som jag klev upp imorse och satte på mig favoritklänningen. Som jag glömt att jag hade. Om jag blev glad när jag hittade den i källaren igår. Jag har glömt mycket, men jag hoppas att jag kommer ihåg saker snart. Saker jag gillar och saker jag älskar. Vi får se. Nu är jag i alla fall här! Hej på er!

17 tankar på “God kväll alla söta!”

 1. KUL!!!!!!!!!!!!

  Hoppas du hittat balansen :-)!!!!

  Jag är redan gift så jag läser gärna om mode, inredning och mat i din blogg men det är självklart du som bestämmer innehållet 🙂

  Kan förresten tipsa om stället där vi gifte oss och hade festen på för en artikel i din tiding: Gryts kyrka och Grytsbergs säteri utanför Gnesta. Ligger underbart vackert och Lars som driver Grytsbergs säteri är fantastiskt trevlig.

 2. Jessica E: Ah, min kusin gifte sig där förra året. Superfint ställe! Grattis till fruskapet 😀
  Det blir mode, mat o inredning med, var så säker 😀
  Michelle: Åh, tack för dina fina ord!

 3. Guuud vad snygg du är på det här kortet! Ser ut som en modell!

  Älskar din blogg!

  KRAM Elin som hoppas få gifta sig inom de närmsta åren 😉

 4. va kul att höra att du fortsätter=) älskar din blogg…å jaaa, mera bröllop!håller på å planera vårt nämligen;)

 5. va kul! gillar din blogg.
  och har följt den i tider då du inte uppdtareta också. sen du va praktikant på vr. så ingen press. =)

  och roligt är att min favoritbok när jag va liten hette emma och den röd och vitprickiga klänningen..och jag har en precis likadan som är min favvo.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.