Paus

Efter att läkaren konstaterat att min magkatarr med allra största sannolikhet beror på fysisk stress fick jag en tankeställare. Jag tänker skära ner på alla onödiga energislukande faktorer runt omkring mig, och jag måste tyvärr börja med bloggen. Även om den är rolig, går jag ständigt och oroar mig över att jag inte uppdaterar tillräckligt ofta, att jag inte skriver tillräckligt roligt eller att jag inte bjuder tillräckligt mycket på mig själv. Så jag har bestämt mig för att ta en veckas paus. På måndag ska jag fundera över hur jag vill fortsätta. Men nu ska jag bara koncentrera mig på min familj och på mitt jobb. Båda delarna behöver min fulla uppmärksamhet och för att jag inte ska hamna i samma magknip igen är det dags att jag tar min stress på allvar. Ska verkligen ta mig tid att fundera över vad som är viktigt och vad som kan skalas bort. Tack för alla peppande kommentarer i inlägget nedan. So long kära läsare, vi syns senare!

12 tankar på “Paus”

 1. Förstår precis dina tankar kring att blogga, det tar mkt energi… men för min del är det svårt att sluta, det är så kul! I vilket fall som helst så kommer jag att sakna dina inlägg. Hoppas att du mår bättre snart! Kramar!

 2. Förstår dig precis! Bloggen tar mer energi än vad man vågar tänka på. Själv är jag just nu sjukskriven bla pga stress på jobbet, så precis som du så har jag lagt bloggen lite lätt on hold. Inget uttalat, men jag tar det lugnt och försöker att inte pressa mig själv med att lägga in x antal inlägg om dagen osv. Nu mera fokuserar jag på mig själv och ingen annan.

  Tycker du gör helt rätt i att satsa på familj och jobb. You go girl! Jag stödjer dig i ditt val! (för trots allt är det ju lite läskigt att det här med teknik kan bli så vanebildande och stressande)

  Kram Soffan

 3. Hej! Gillar din blogg jättemycket, den är så mysig och familjär på ett sätt som jag tycker om! Jag har själv magkatarr, IBS och magsår, så jag vet hur jäkla ont det gör. Jag fick det mest av innre stress, och att veta att man inte ska stressa tycker jag gör att man stressar ÄNNU mer. Så all lycka till dig!

  kram / M

 4. Bloggen ska ju vara rolig, så ta du en välbehövlig paus och återkom gärna när du orkar. Utan krav på en massa uppdatering!

  Ta hand om dig.
  KRAM

 5. Ta hand om dig Stina!
  Nu är jag inte alls insatt i bloggvärlden.
  Men det gör rätt. Familjen är viktigast.
  Jättekram Angela (från ÖF)

 6. Kommer verkligen sakna dig om du slutar blogga, men det är ju i så fall ett helt rätt val av dig. Familjen är det viktigaste som finns, ta hand om de dina o satsa på det som är viktigast för dig just nu. Kram på dig.

 7. Ville bara skicka varma kramar! Ta hand om familjen och din mage! Man måste tänka på sin hälsa och lära sig säga nej, jag vet att det är svårt! Jag har på vägen dit också fått en annan lärdom, nämligen vilka som verkligen är mina vänner. De som kommer med sura kommentarer och konstiga blickar när jag säger nej är inte mina riktiga vänner. Man kan inte vara med på allt, alltid. Det går inte. Hoppas snart att du mår bättre och som sagt, lägg din energi på familjen! Stora kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.