Myslördag

Vi har den skönaste lördagen här hemma. Städ och undanplock på förmiddagen. Så nu är det så fint här hemma. Vi kom på lite nya lösningar och plötsligt kändes hela lägenheten mer ombonad. Egentligen skulle vi ha grannfamiljen över på middag ikväll, men deras lilla kille blev sjuk så vi sköt på det. Så är det med barn, man får ständigt vara beredd på att planer ställs in. Men ny dejt är inbokad.

I eftermiddags blev det lite shopping, Maja behövde nya vinterkläder. Det blev en (för liten) overall från H&M som var superfin på henne, men jag vågar inte riktigt köra på det här exet eftersom overallen var precis lagom nu oh den ska ju räcka till mars. Vi ska föröska få tag i en större, hoppas, hoppas. Det blev även ett par rejäla vinterskor från kavat, så nu håller hon sig varm hela vintern.

Nu står Ts indiska gryta och puttrar på spisen. Den doftar ljuvligt! Senare ska jag baka äppelpaj som ska avnjutas med vaniljsås. Mums!

2 tankar på “Myslördag”

  1. Hoppas du hittar en overall som passar, och som du säger det är ju nåhgra månader som det ska användas så lika bra att hellre ta en storlek större.
    Söt dotter du har:)
    //Tess

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.